Facebook

Németh Szilárd bejelentette, feljelentést tesz a Fidesz a plakátok megrongálása miatt

2015.06.07. 12:18 csepelhirek

nemeth_szilard.jpg

Írnánk mi másról is, de hát nincs mit tenni, nagyon pörög a plakátgate: kevéssel azután, hogy a Fidesz közleményben ítélte el a bevándorlásellenes plakátok megrongálását, a pártból az egykor a rezsicsökkentést is mindenen keresztül verő Németh Szilárd tartott sajtótájékoztatót.

Ezen elmondta, hogy a Fidesz feljelentést tesz a bevándorlásról szóló plakátok megrongálása kapcsán bűncselekményre felbujtás miatt.

Egyúttal azt is hangsúlyozta: a Fidesz a lehető leghatározottabban elutasítja ezt a “baloldali agressziót”.

Németh Szilárd egyben felszólította Szigetvári Viktort, az Együtt elnökét és párttársait, hogy

“ne uszítsák tovább az embereiket ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére”.

Időközben a párt sajtóirodája kiadott még egy közleményt, ezt is szó szerint idézzük, van annyira erős:

A baloldal ott folytatja, ahol abbahagyta. A sorozatos híd-  és közintézmény-foglalások, a törvénytelen útlezárások után most újra erőszakos eszközökhöz folyamodnak, hogy hallassák hangjukat. Szigetvári Viktor és az Együtt felbujtására baloldali pártaktivisták az éjszaka folyamán plakátokat rongáltak meg. Megdöbbentő, hogy a baloldal a magyar családokkal szemben a bevándorlók oldalára állt, és az ő érdekeiket fontosabbnak tartja, mint honfitársainkét. Elfogadhatatlan, hogy azok, akik folyamatosan a jogállamra hivatkoznak, most bűncselekményre bujtanak fel és bűncselekményt hajtanak végre. Ezért a Fidesz még a mai nap folyamán feljelentést tesz Szigetvári Viktor és bűntársai ellen.

(444.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr797523918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.07. 12:37:34

Akkor nem volt ilyen nagy a pofája, amikor az elvtársak a parlamenti kordont rongálták...
süti beállítások módosítása