Facebook

A fideszes képviselőjelölt igazgató az iskolában hozta létre saját kampányközpontját és a diákokkal hívatta fel a választókat

2016.02.11. 15:25 csepelhirek

fiu_apa.jpg

Mégis megtartják az órákat hétfőn abban a soroksári iskolában, ahol az igazgató földrajztanárként dolgozó fiát a diáklányok szexuális zaklatásával gyanúsítják.

Miután szerdán megírtuk, hogy jövő hétfőn elmarad a tanítás abban a soroksári középiskolában, ahol egy földrjaztanárt a gyerekek szexuális zaklatásával gyanúsítanak, az iskola csütörtökön végül mégis úgy döntött, hogy megtartják az órákat hétfőn is - tudta meg a hvg.hu egy iskolán belüli forrásból.

Mint arról beszámoltunk, a soroksári Qualitas alapítványi középiskolában már egy ideje nyílt titok volt, hogy a korábban az önkormányzati választásokon fideszes jelöltként induló igazgató, Ott Ferenc Dénes földrajztanárként dolgozó fia szexuálisan zaklatta a diáklányokat, de senki nem mert szólni. Az ügyről végül egy, az iskolában dolgozó, de végül kirúgott tanárnő tálalt ki.

A zaklatással gyanúsított férfi ügyében a kollégákat jövő hétfőre hívták be tanúskodni, ezért az iskola szerdán úgy döntött, ezen a napon nem lesz tanítás. Csütörtökön azonban arról tájékoztatták a diákokat, hogy mégis megtartják az órákat. Az iskola vezetősége nem indokolta meg döntését, így nem tudni, hogy végül fognak-e tanúskodni.

Az RTL Klub Házon kívül című műsorában viszont szerda este a botrányt kirobbantó magyartanárnő, Szőke Judit végül névvel nyilatkozott az ügyről a csatornának. A tanárnő azt is elmondta, hogy a fideszes önkormányzati képviselőjelöltként induló igazgató a legutóbbi választások idején többször plakátolásra kérte meg oktatási időben a diákokat, a választások napján pedig az iskolában hozta létre saját kampányközpontját és a diákokkal hívatta fel a választókat. A tanároknak kopogtatócédulákat kellett gyűjtenie.

Az iskola ügyvédje a számos megszólalás ellenére jogi lépéseket helyezett kilátásba, mert mint közölte, az egész történet az ügyet kirobbantó tanárnő koholmánya.

(hvg.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr78382158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása