Facebook

Nem nagyon ismerték a lakók a csepeli gyilkosság érintettjeit

2017.02.13. 10:30 csepelhirek

Egy fiatal nő gyilkolhatott Csepelen. A 48 éves áldozat minden bizonnyal a párja volt. A társasházban élők úgy tudják, hogy a pár albérlőként lakott a Katona József utcai házban. A lakóközösség különösen nem ismerte a párt, a legtöbben csak köszönés szintjén tartották velük a kapcsolatot. Annyit tudnak csak a párról, hogy a férfi nagyon sokat dolgozott, így ritkán látták.

A Borsnak nyilatkozott az egyik lakó is az épületből:

A földszinten lakom, és arra keltem, hogy hajnali kettő órakor becsöngetett hozzánk a rendőrség, hogy valakit megöltek a lépcsőházban, és tudunk-e bármit. Azt hiszem, nyár óta lakhatnak itt, és elég gyakran hangoskodtak. Még a szomszédos házban lakókat is zavarta, hogy nyitott ablaknál bömböltették a zenét – mesélte egy, a házban lakó asszony.

(Bors, csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7512253758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása