Facebook

Az ismert rádiós és televíziós szerkesztő és műsorvezető, Fodor János volt a Kulturfaló vengéde Csepelen

2017.02.21. 09:35 csepelhirek

A Kultúrfaló néven ismertté vált csepeli beszélgetős rendezvénysorozat februári vendége volt hétfőn este Fodor János. Fodor János beszélgetőpartnere a szokások szerint Szabó Tibor Benjamin (író) volt, aki ez alkalommal is sok apró titkot meséltetett el a Kultúrfaló vendégével.

Fodor Jánost a 168 óra című rádióműsorral vált igazán ismertté az 1980-as években, majd ezt követően a Magyar Televízió munkatársa lett. Legismertebb interjúja minden bizonnyal a Déri Jánossal készített felvétel, mely Déri utolsó interjúja volt, és halála után egy évvel adták csak le. Fodor János hosszasan mesélt ennek a beszélgetésnek a történetéről, hiszen az nem csak az ő, hanem az egész magyar televíziózás egyik meghatározó anyaga.

Később Fodor  János újra a rádiózás felé fordult. Két éve elindította a Rádió Bézst, ami az egyik legismertebb online rádió ma Magyarországon. Az elmúlt évtizedekben folytatott kiváló szakmai munkája elismeréseként Fodor János a múlt héten életműdíjat is kapott.

A Kultúrfaló hétfői rendezvénye a hagyományoknak megfelelően most is a vendég kedvenc ételét fogyasztották el vacsoraként a nézők.

(csh)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr2612277451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása