Facebook

Csepel polgármestere nagyon lódított

2017.02.22. 14:04 csepelhirek

A Fővárosi közgyűlés ma tárgyalt a 2024-es Budapesti Nyári Olimpiai és Paralimpiai Játékok pályázatáról. Mint köztudott, a Momentum kezdeményezésére 266 ezer aláírás gyűlt össze egy olimpiai népszavazásra. Mivel az aláírásgyűjtést az Együtt, az LMP és a Párbeszéd, majd a végén már az MSZP és DK is támogatta (az Együtt, az LMP és a Párbeszéd az utcán is gyűjtött), ezért a Fideszben az utóbbi napok kommunikációs kapkodását úgy próbálták rendezni, hogy Kocsis Mátéval benyújtattak egy határozati javaslatot, ami egyrészt leárulózza, és nemzetellenesnek állítja be az ellenzéki szervezeteket, valamint felhatalmazza Tarlós Istvánt, hogy tárgyaljon Orbán Viktorral az ügyben. Az egész értelmetlenségét mutatja, hogy a napirendi pont tárgyalásának a legelején bejelentette Tarlós, hogy ő már egyeztetett időpontot Orbánnal, és pénteken be is fog erről számolni.

A napirendi pont tárgyalása a szokott (egyes esetekben kifejezetten alpári) stílusban zajlott, mígnem Borbély Lénárd (polgármester, Csepel) elő nem vezette azt az érvet, hogy ha visszavonnánk az olimpiai pályázatot, akkor semmi sem lenne a csepeli fejlesztésekből. Mindez azért óriási hazugság, mert korábban mindig azt mondták, hogy ezek a fejlesztések az Olimpiai Játékoktól függetlenül megvalósulnának. Borbély tehát elszólta magát. Elismerte, hogy az egész pályázati anyag kamu. 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4612282275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása