Facebook

Németh Szilárd már megint iskolában politizál

2017.02.23. 10:18 csepelhirek

A Németh Szilárd vezette csepeli Fidesz több alkalommal tette nyilvánvalóvá, hogy az iskolákat is politikai terepnek tekinti. Iskolás gyerekekkel küldették haza a csepeli konzultációs íveket, iskolák ajtajára függesztettek ki politikai plakátokat. Most azonban Németh Szilárd is szintet lépett, és így ma Németh Szilárd már egyenesen egy általános iskolában fog politikai fórumot tartani. Persze hivatalosan egy "civil" szervezet szoknyája mögé bújik (ez ma divatos kifejezés). A Pesterzsébeti Ady Endre Általános iskolában lesz ma este rendezvénye a Zöld Út Caritas nevű szervezetnek , Pesterzsébeti Polgári Estek néven. Az egy dolog, hogy vajon milyen polgári értékekről tud beszélni Németh Szilárd, de az már kifejezetten gyanús, hogy ennek a "civil" szervezetnek Bánó Miklós a vezetője, aki korábban Fideszes önkormányzati képviselő volt Erzsébeten. Információink szerint a rendezvényeiken a Kubatov-lista frissítése érdekében adatokat is kérnek a hallgatóságtól. Na így működik egy igazi álcivil szervezet. Már csak azt lenne jó tudni, hogy kitől és mennyi pénzt kapnak.

(csh).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr2012284463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.02.24. 19:20:47

Lehet hogy Németh Szilárd Pesterzsébeten szeretne 2018-ban indulni képviselőjelöltként? ;)

Érthető lenne, hiszen Csepel-Soroksáron 2014-ben megbukott egy akkor ismeretlen jelölttel, Szabó Szabolccsal szemben!

Erzsébetiek jó nektek ez a jelölt? Neki biztos jó lenne, mert csak a Gubacsi-hídon kellene áthajtania, ha le akarna ereszkedni az erzsébetiekhez!
süti beállítások módosítása