Facebook

Tapintható a szegénység Csepelen

2017.03.13. 08:45 csepelhirek

Tegnap volt a szokásos ételosztás Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc út 46. szám alatt. Sajnos az is már szokásosnak nevezhető, hogy már az ételosztást megelőzően is hosszú sorban vártak türelemmel a rászorulók, mert nekik az itt kapott egy tál meleg étel, tea, édesség is nagyon sokat segít. A csepeli és soroksári aktivisták által szervezett és lebonyolított karitatív akció során a szervezők tájékoztatás szerint a tegnapi napon mintegy 200 embernek tudtak vasárnapi ebédet biztosítani.

A csepelhírek csak gratulálni tud azoknak, akik fizikai munkával, vagy természetbeni juttatással támogatják az ételosztást, mert nagyon sok rászoruló ember él kerületünkben. Ennek kapcsán ki kell emelnünk azt is, hogy az akciót Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője is támogatja, valamint mindig ott van személyesen is az ételosztásnál. Dr. Szabó Szabolcs ezzel is bizonyítja, hogy egy választott politikus is tud tisztességesen viselkedni, aki odafigyel a választókerületében élő rászorultakra.

(facebook, csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6012333943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása