Facebook

Csepelen is megemlékeztünk a március 15-i évfordulóról

2017.03.16. 18:00 csepelhirek

Az 1848. március 15-én kirobban forradalom és szabadságharc hőseinek emlékére idén is több helyszínen róhattuk le tiszteletünket Csepelen. Koszorúzással egybekötött rövid megemlékezést tartott az Együtt helyi szervezete március 14-én este a Pefőfi szobornál, melyen részt vett dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője is. Másnap reggel az önkormányzat tartott koszorúzást szintén a Kossuth szobornál, majd nem sokkal később a DK helyi szervezete koszorúzott az Olvasó munkás szobránál a Béke téren.

Természetesen nem csak koszorúzások voltak Csepelen, hiszen az önkormányzat egész napos ünnepi műsort szervezett a Szakorvosi Rendelő előtti Görgey téren, ahol nem csak a színpadon fellépő zenekarok muzsikáját hallgathattak meg a részvetők, hanem tapsolhattunk a csepeli néptánc csoportok előadásának, valamint többféle kézműves technikát sajátíthattak el az érdeklődők a felállított sátrakban.

(csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3812342903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása