Facebook

Németh Szilárdon is röhögtek a tegnapi „Békemeneten”

2017.04.23. 09:20 csepelhirek

Tegnap délután két órakor kezdődött a Magyar Kétfarkú Kutya Párt által szervezett vicctüntetés, az  Illiberal Pride. A felvonulás célja az volt, hogy kigúnyolják és nevetségessé tegyék a kormány tevékenységét, ami kiválóan sikerült is. Az ironikus vicctüntetésen nagyon sokan vettek részt. Már az gyülekezőpontnál, a mostanában kultikussá vált Oktogonon is sokan jelentek meg, majd folyamatosan csatlakoztak a menethez, amely előbb a Nagykörúton, majd a Rákóczi úton, végül pedig a Kiskörúton haladt az Erzsébet tér felé. Végül több ezren sétáltak át a belvároson, önfeledten nevetve a kormánypárti politikusokon. Többek között ezeket skandálták:

„Le az oktatással”

„Civil szar”

„Nem kell Brüsszel, nem kell pénz”

„Magyar földre magyar migránst”

„Paks 3”

„Még több stadiont”

A vicctüntetés során kiemelt figyelmet fordítottak a tüntetők azon kormánypárti politikusok, valamint kormánypárti közéleti emberek kifigurázására, akik lassan már önmaguk karikatúrájává váltak. Gyakran került szóba Németh Szilárd, Kósa Lajos, Bayer Zsolt.

(csh. index)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5812447081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása