Facebook

A Csepeli Városgazda is üzletel a Pintér Sándorhoz köthető céggel

2017.05.24. 11:21 csepelhirek

Nemrég írtunk arról, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő Csepeli Városkép Kft. olyan céggel kötött sok millió forintért szerződéseket, melyek Pintér Sándor belügyminiszterhez köthetők. Mivel gyanítottuk, hogy nem csak egy önkormányzati cég lehet érintett az ügyben, ezért tovább kutakodtunk, és meglepő szerződést találtunk. Kiderült, hogy a szintén önkormányzati tulajdonban lévő Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. is szerződésben álla a Prev Info Kft-vel, mégpedig havi nettó több millió forint összegben.

Mennyit és miért fizetnek a csepeliek a Pintér Sándorhoz köthető cégnek?

A Csepeli Városgazda telephelyének őrzésére, a Csepeli Piac őrzésére, a Csepeli Strand őrzésére, a Rákóczi Kert őrzésére, a Vermes iskola őrzésére havi nettó 4,9 millió forintot, vagyis havi bruttó 6 millió forintot fizet ki a Csepeli Városgazda. Mindez éves szinten meghaladja a 70 millió forintot!

previnfocsevak.jpg

Ezen kívül távfelügyeleti feladatot bíztak a cégre. Összesen 31 helyszínen kell a cégnek biztosítani a szolgáltatást, havi nettó 6860 forintért, ami éves szinten újabb 3,2 millió forint bruttóban.

Az előzőeken túlmenően 4000 óra vagyonvédelmi feladatra szerződtették a céget, óránként nettó 1263 forint értékben, ami 2018. szeptember 1-jéig, vagy megállapodás alapján 2019. szeptember elsejéig vehet igénybe a Csepeli Városgazda. Ennek összege tehát további nettó 5 millió forint, vagyis bruttó 6,4 millió forint.

Végül pedig eseti pénz- és értékszállításra szerződtek a céggel, alkalmanként nettó 4510 forint összegben.

Akárhogy is számoljuk, ez bizony éves szinten 75 millió forint körüli összeget jelent.

previnfocsevak2.jpg

Előre szólunk, hogy találtunk további érdekes szerződéseket is!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3812536809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása