Facebook

Személyes ellentétek a csepeli és soroksári Fidesz szervezetek között?

2013.12.16. 11:19 csepelhirek

csepel_soroksar_harc_1387135177.jpg_600x447

Informátorunk szerint jelentős személyes problémák adódtak a 17. választókerületben összecsapott csepeli és a soroksári Fidesz szervezetek között. A soroksári szervezeten belül már eleve személyes ellentétek alakultak ki a régóta helyben tevékenykedő, és helyben meglehetősen ismert és népszerű alpolgármester, valamint a „felülről” a nyakukba ültetett új fideszes alpolgármester, Orbán Gyöngyi között. Orbán Gyöngyi eddig fővárosi képviselőként tevékenykedett, és információink szerint a Fidesz vezetése őt szeretné polgármesternek Soroksáron. Orbán Gyöngyinek azonban informátorunk szerint nincs jó kapcsolata Németh Szilárddal, és örül annak, hogy a Kis-Duna elválasztja párttársától.

Belső informátorunk állításait alátámasztja az is, hogy Németh Szilárd nem szokott megjelenni a soroksári rendezvényeken, miközben a többi országgyűlési képviselőjelölt hónapok óta rendszeresen látható a 23. kerületben. Informátorunk szerint a személyes ellentéteknek köszönhető az is, hogy Soroksáron eddig nem szórólapoztak Németh Szilárdnak a helyi fideszesek, pedig a kampány már hónapok óta intenzív szakaszban van.

Előzmények:

Mint tegnap beszámoltunk róla, a rezsicsökkentési munkacsoport vezetője mostantól nem Németh Szilárd, hanem Rogán Antal. Mindebben szerepet játszhat Németh Szilárd konfrontatív stílusa, illetve zavaros és nehezen következő kijelentései.

(CSH)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr455693851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bungics (törölt) 2013.12.16. 14:03:35

Én már csak abban reménykedek, hogy az egész mocskos fidesz rendszer így fog összeomlani: egymásnak esnek, szétmarják egymást, mint a dögevő sakálok.
Csak látnám már...
süti beállítások módosítása