Facebook

Politikai lojalitást vár el a Dél-Pesti Tankerületi Központ?

2017.01.17. 16:21 csepelhirek

Mindannyian tapasztalhattuk, hogy a KLIK megbukott. Elég, ha csak az iskolába járó gyerekeket, vagy az ott tanító pedagógusokat megkérdezi valaki. A kormány persze a kudarc beismerése, valamint a KLIK felszámolása helyett bátor pótcselekvésre szánta el magát, és így most 58 tankerületi központba vonta össze a teljes mértékben államosított iskolákat. Ezzel ugye semmit sem oldottak meg, de legalább úgy csináltak, mintha történt volna valami. Gratulálunk!

Hogy érintette ez Csepelt? Most éppen összevonták Soroksárral, és egy úgynevezett Dél-Pesti Tankerületi Központot hoztak létre. Ennek a vezetője a korábbi csepeli tankerületi igazgató, Tóth János lett, aki szakembernek talán nem olyan rossz, de ugye ő is csak egy Fideszes pártkatona. Arról nem is beszélve, hogy most a nyakára ültették helyettesként Tóth Endrét is, a Nagy Imre AMK korábbi vezetőjét, Németh Szilárd korábbi kampányfőnökét. Na ő már egy kifejezetten nehézsúlyú pártkatona, aki ráadásul még rosszindulatú is. Információink szerint nem is tartotta sokáig magában a politikai nézeteit a tankerületi központ felállása után, és nemrég mindenkivel közölte a tankerületben, hogy teljes politikai lojalitást vár el. Oszt jó napot! Sajnos nincs okunk kételkedni a hír igazságtartalmában. Most már csak azt nem tudjuk eldönteni, hogy a Fidesz pártiskolákat, vagy rendes közoktatási intézményeket szeretne kialakítani Csepelen?

(csh)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr9612133277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Namk 2017.06.15. 10:02:49

Szóval azt is meg kellene piszkálni, hogy miért is dugták el egy jól fizető állásba? Szerintünk kimentették, mielőtt az ÁSZ vizsgálat miatt felelősségre vonták volna. Szép kis klik....
süti beállítások módosítása