Facebook

Kis csepeli abszurd: Borbély Lénárd kommunikációs tanácsadója szerkeszti a Csepeli Hímondót

2017.12.11. 13:34 csepelhirek

Újabb érdekes szerződés jutott a birtokunkba a csepeli Fidesz zavaros ügyeivel kapcsolatban. Mint a szerződésből megtudhattuk, 2017 márciusától Takó Szabolcs havi 450.000 ezer forintért lett Borbély Lénárd kommunikációs tanácsadója. Nevezett úriember egyébként a Demokrata című újságírója, aki évek óta dolgozik jó pénzért a Csepeli Hírmondónak is, bár igazából Csepelről korábban csak újságban olvasott. Ennek megfelelő minőségű írásokat is adott le az önkormányzati lapnak, fő feladata elsősorban a helyi ellenzéki képviselők ízléstelen szapulásában merült ki. A kezünkbe került szerződés szerint érdemei elismerése mellett Takót nevezték ki a Csepeli Önkormányzat fő kommunikációs tanácsadójába. A feladatleírásból kiderül, hogy a meglehetősen magas, mintegy fél millió forintos havi fizetésért ő lát el minden kommunikációs feladatot az önkormányzatnál: sajtótájékoztatót szervez, közleményeket ír, tartja a kapcsolatot a sajtóval. Majd egy teljesen fura kitétel szerint részt vesz a Csepeli Hírmondó szerkesztésében is. Vagyis Takó Szabolcs saját magának szervez sajtótájékoztatót, saját magának ír közlemény, és saját magával tartja a kapcsolatot. Értik?

Szóval így csináltak pártlapot, mondhatni kommunista stílusú propaganda kiadványt a Fideszesek az önkormányzati lapból. Ezért van tele minden Németh Szilárd istenítésével (miközben Szilárdnak semmi köze Csepelhez, hiszen simán elvesztette a 2014-es választásokat). A legutóbbi számban már nemes egyszerűséggel Németh Szilárd facebook oldalának lájkolására is felhívják az olvasó figyelmét. Ezek után azon sem csodálkozhat senki, hogy a pártlappá silányított újságban Csepel választott képviselőjét, dr. Szabó Szabolcs csak és kizárólag hazug módon szapulják és pocskondiázzák.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5513471983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása