Facebook

Kivették Németh Szilárd kezéből a rezsicsökkentési akció kommunikációját?

2013.12.15. 19:01 csepelhirek

nemethcsokkentes_1387130973.jpg_608x353

Orbán Viktor pénteken jelentette be, hogy várható a rezsicsökkentés harmadik hulláma. Mivel Németh Szilárd a rezsiátverési kormánybiztos (illetve ezt csak maga szokta mondani, valójában a rezsicsökkentési munkacsoport vezetője, bármi is legyen az). Ezt követően péntek este a HírTv P8 c. műsorában jelentette be, hogy a Fidesz frakció harmadik rezsicsökkentő munkacsoportot állít fel, aminek tagja lesz Fónagy János (államtitkár, NFM) és Németh Szilárd is, de a vezetője maga Rogán Antal lesz.

Nem akarunk kremlinológiai elemzésekbe bocsátkozni, de mindez kétségtelenül Németh Szilárd Fideszen belüli pozíciójának romlását mutatja. Esetleg ennek köze lehet Németh Szilárd kritikán aluli megnyilvánulásaihoz? Esetleg Csepelen is más veszik át a helyét?

(CSH)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr355693832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása