Facebook

A rezsiátverés újabb bizonyítéka: a társasházak is szívnak Németh Szilárd miatt

2014.02.25. 06:20 csepelhirek

mail0003_1393168900.JPG_640x877

Folyamatosan kapjuk az újabb és újabb jelzéseket arról, hogy Németh Szilárd hazudik: nem hogy csökkennének, inkább nőnek a rezsiköltségek. Egy három panelházat fenntartó szövetkezethez tartozó tulajdonosok például az alábbi levelet kapták.

Talán mindenki emlékszik még rá, hogy Németh Szilárd javaslatára arra kötelezték a közös képviselőket, hogy függesszék ki a rezsicsökkentést bemutató lapokat a hirdetőtáblákra. Ezt megtették az érintett társasházban is, melyből jól látszik, hogy havonta és lakásonként 50-78 forint megtakarítást sikerült elkérni havi szinten (ez kb. 2 dl tej árának felel meg.) Azonban közben a társasház banki költségei az előző évhez képest mintegy 350 ezer forinttal növekedtek. Figyelembe véve, hogy az említett társasházban kb. 500 lakás van, a banki költségek növekedése el is vitte a rezsiátverés összegét. És még mielőtt mindenki a multikra verné rá a költségnövekedés okát: a banki költségek azért növekedtek, mert a Fideszes képviselők (köztük Németh Szilárd), bevezették a tranzakciós adót, meg a bankadót. Mindenki megmondta előre, hogy ezt a lakosok fogják végső soron fizetni. Itt a bizonyíték, hogy ezt meg is valósul. Tényleg ezeknek akarunk újabb négy évet adni?

(CSH)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr965828499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása