Facebook

Kitől kap vajon benzinkártyával társított szolgálati gépjárművet Németh Szilárd?

2015.02.02. 12:03 csepelhirek

A hétvégén vált nyilvánossá az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozata. Németh Szilárd rezsibiztos kínos szerepléseivel kivívta azt a pozíciót, hogy az újságírók megnézzék az Ő bevallását is. A hvg.hu például így számolt be Németh Szilárd vagyonáról:

"Németh Szilárd rezsibiztos rosszabbul él, mint egy éve: bankszámlán tartott vagyona majdnem a felére csökkent, 3,8 millióról 1,6 millióra, viszont 2014-ben 500 ezer forintnyi banki tartozása keletkezett. Németh Szilárd gondol a jövőre; havi 25 ezer forintos befizetéssel indított életbiztosítást, negyedévente 162 ezer forintot fizet be nyugdíjbiztosításra és 20 ezer forintot Fundamenta-lakáskassza szerződésre. A 2010-ben igényelt 338 ezres laptopját 2014-ben egy 700 ezres Lenovo-ra cserélte, emellett a törvényben meghatározott értékben telefonkártyával rendelkezik és 31 ezres Samsung mobillal, szolgálati kocsiként egy Seat Alhambra-t használ. Rezsibiztosként Németh Szilárdnak nincs köztartozása."

A kérdés már csak az, hogy kitől kapja ezt az ingyenesen tankolható gépjárművet? A bevallásban mindössze annyi szerepel, hogy 2014 novemberében kapta. A bevallásban szereplő leírás szerint: vagy az Országgyűlés Hivatalától, vagy a saját pártjától/frakciójától, vagy egy alapítványtól kapta?

Másrészt miért van szüksége a rezsibiztosnak egy 7 személyes kisbuszra?

(csh, hvg.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr837132995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása