Facebook

Március 15-től vasárnaponként a buszok nem érintik az áruházakat

2015.03.12. 10:38 csepelhirek

auchan.jpg

2015. március 15-től a Budapesti Közlekedési Központ buszjáratai a jövőben vasárnap nem érintik a zárva tartó bevásárlóközpontokhoz tartozó megállókat. Az üzletek vasárnapi zárva tartásáról rendelkező törvény elfogadását követően a Budapesti Közlekedési Központ (BKK Zrt.) felülvizsgálta a speciálisan a bevásárlóközpontokat kiszolgáló járatok menetrendjét.

Életbe lép az a törvény, amelyik 2015. március 15-től a 200 négyzetméternél nagyobb alapterületű boltok, áruházak vasárnapi zárva tartásáról rendelkezik, ezért a BKK Zrt. felülvizsgálta a speciálisan a bevásárlóközpontokat kiszolgáló buszjáratok menetrendjét.

Ez alapján március 15-től vasárnaponként az áruházakat érintő buszjáratainkon a jelenlegi ünnepnapi közlekedési rendet léptetjük életbe, azaz a 38-as, a 38A, a 138-as, a 140B, a 204-es, a 218-as és a 238-as autóbusz a jövőben vasárnap nem érinti a zárva tartó bevásárlóközpontokhoz tartozó megállókat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr427262229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása