Facebook

Németh Szilárd szerint sikeres a kerítés, csak a felelőtlen EU-s és baloldali politikusok miatt nő a menekültek száma

2015.09.02. 17:19 csepelhirek

nemethszilard-1-342x193.jpg

Sajtótájékoztatót tartott a rezsicsökkentés felügyelésével megbízott egykori csepeli polgármester, Németh Szilárd. Ezen arról beszélt, hogy a Fidesz szerint sikeres a már elkészült drótkerítés, azaz a Gyoda, a Fidesz pedig továbbra is eltökélt a kerítésépítés mellett, mert a jelenlegi helyzetből az egyetlen kiút a határőrizet megerősítése.

Amikor helyszínen tartózkodó kollégánk megkérdezte, hogy a sikeres kerítés ellenére hogyhogy mégis nő a Magyarországra érkező menekültek száma, Németh kivágta magát, és azt mondta, hogy ez azért van, mert uniós és magyar baloldali politikusok felelőtlen nyilatkozataikkal azt a látszatot keltik a menekültekben, hogy itt befogadják őket.

A képviselő a sajtótájékoztató után elmondta a 444-nek, hogy a határmenti tranzitzónák szerinte sikeresek lesznek, mert elterjed a hírük a bevándorlók körében, és később már nem fognak Magyarország felé jönni. A tranzitzónákban 8 nap alatt lefolytatnák a menedéki eljárást, és csak azok léphetnének ki a zónából Magyarország belsejébe, akik menekültstátuszt kapnak. Akik nem, azok mehetnek visszafelé. Ez valóban elrettentő lehet, hiszen ha van már egy EU-s tagállamból visszautasított menedékkérelmük, akkor máshová sem nagyon mehetnek már az EU-ban. Németh szerint ennek el fog terjedni a híre, és a bevándorlók idővel más útvonalakra szoknak át.

(444.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr967756130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása