Facebook

Ma már az ilyeneken senki sem csodálkozik

2015.10.20. 18:38 csepelhirek

cshirmindo.jpg

Épp olvasom kerületünk remek önkormányzati lapját. Címlapon öles betűkkel kiírva, hogy sikeres az önkormányzat első éve. Majd következik egy kétoldalas interjú a polgármesterrel a sikerekről. Néhány oldallal később pedig ugyanez, csak már 8. (!) oldalon. Hiába na, ismétlés a tudás anyja!

Csak egyet nem értek. A polgármester mellett csupán Horváth Gyula, a baloldali pártok volt polgármester-jelöltje értékelhette az elmúlt évet. Se a Jobbik, se az LMP polgármester jelöltje nem lett megszólítva. Arról már nem is beszélek, hogy a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében talán a testületet alkotó összes párt véleményét ki kellett volna kérni. Persze ma már az ilyeneken senki sem csodálkozik, sajnos...

Hudák János
önkormányzati képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr58007255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása