Facebook

Mindenkit vár a csepeli jégpálya

2013.12.08. 11:11 csepelhirek

korcsolya-csepel_1386497466.jpg_780x519

Már több mint egy hetet várja a korizni vágyó csepeli polgárokat a Szent Imre téren felállított jégpálya. Most már az időjárásra sem lehet panasz, a jégpályához illő sarkvidéki hideg árasztotta el az országot.

A jégpályán tanítási napokon 8-tól 12 óráig a csepeli iskolások szervezett keretek között ingyenesen is korizhatnak, a nagyközönség ilyenkor 13-tól 22 óráig léphet a jégre, hétvégén viszont egész nap.

A belépődíj 140 centiméteres testmagasságig 400 forint, 140 centiméter feletti magasság esetén 600 forint alkalmanként. A korcsolyabérlés ára 35-ös méret alatt 400 forint, 36-os mérettől 600 forint.

Milyen korit válasszunk?

A Csepel.hu kérdésére Babán József szakedző elmondta: alapvetően a felhasználás típusától és gyakoriságától függ, de a legfontosabb kritérium, hogy a korcsolya jól fogja a bokát oldalirányban. A sportáruházak akciós újságjaiban a műanyag, csatos rögzítésű jégkorcsolyákat ajánlják a legalacsonyabb árakon. Ezek általában oldalirányban stabilan fogják a lábat és a szezononkénti néhány alkalmas korcsolyázáshoz megfelelőek. Ha sűrűbben járunk csúszkálni, akkor érdemes többet áldozni a termékre. Természetesen a fűzős megoldásúak illeszkednek legprecízebben a lábra. Idényenként két-három alkalommal érdemes megéleztetni a korcsolyát.

(forrás: csepel.hu, sportfm.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr495681324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása