Facebook

Elkészült! Íme itt a szintfelmérő Németh Szilárdnak

2013.12.17. 06:10 Donika

teszt_nemethnek_1387208859.jpg_605x871

Emlékeztetőül:
Nemrég lehetett arról olvasni, hogy a csepeli közmunkásokkal bugyuta, megalázó és sokak számára sértő tesztet töltetnek ki.

Most itt a válasz: Elkészült egy szintfelmérő csak Németh Szilárdnak. Remélem nem lesz túl bonyolult számára kitölteni, ha mégis, biztos vagyok benne, hogy fideszes párttársai segíteni fognak benne!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr565695087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

történész 2013.12.18. 20:35:59

Nem hiszem, hogy elég büntetés lenne a fideszes képviselők számára, ha ki kellene tölteniük egy, a közmunkásokéhoz hasonló, különben megalázó intelligencia tesztet. (Bár én személy szerint szívesen levizsgáztatnám őket magyar történelemből is.) Mégis, a legkevesebb, hogy azok a képviselők, akik megszavazták a közmunkásokról szóló törvényt, erkölcsi tanulságként maguk is kötelesek legyenek egy fél évet közmunkásként dolgozni a választások után. Tanulják meg egyszer s mindenkorra, hogy a döntés felelősséggel és következményekkel jár! Talán utána kevesebben jelentkeznének fejbólintó jánosnak a politikai pártokba! Ha nem következik be politikai elitváltás Magyarországon, akkor el lehetünk készülve a legrosszabbra...S ehhez az első lépésnek a képviselőkkel szemben támasztott követelmények emelésének kell lennie. Ne kerülhessenek az iskolapadból a parlamentbe, és számolhassanak döntéseik következményével, még abban az esetben is, ha elvben, szabályosan jártak el, de a közvélemény döntésüket elfogultnak, kirekesztőnek és erkölcstelennek tartja.
süti beállítások módosítása