Facebook

Nyugodtan telt a karácsony Csepelen

2013.12.27. 11:34 csepelhirek

csepelbetlehem_1388399759.jpg_596x447

Szerencsére idén nem volt emberéletet követelő baleset vagy katasztrófa Csepelen az ünnepek alatt, a karácsonyfák is sikeresen túlélték a gyertyák és a csillagszórók meggyújtását. Kisebb riadalmat csak néhány baleset okozott (például még a hét elején a Kossuth Lajos utca és a Szent István út kereszteződésében, valamint kicsit lejjebb a Völgy utcánál.

Nagyobb visszhangot váltott ki a hétfői nagy csepeli csőtörés, de szerencsére jelentős anyagi kár nem keletkezett, és emberélet sem volt veszélyben. Két házban nem volt víz pár órán keresztül, de szenteste már mindenki békében és nyugalomban tölthette. Bár sajnálatosan tapasztaltuk, hogy a pénzhiány miatt idén nagyon sok családban elmaradtak az ajándékok, de még a rendes karácsonyi vacsora is. A rászorulóknak Csepelen a Humán Szolgáltatások Igazgatósága igyekezett valamelyes segíteni, négy helyszínen összesen 8 ezer adag ételt osztottak ki. Az MSZP és az Együtt-PM pedig egy rajzpályázat eredményhirdetésén osztott szét kb. 150 fenyőfát, valamint az első három helyezetteknek vásárlási utalványokat.  

(CSH)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr105710465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása