Facebook

Tüntető néni vs. Óbégató kecske

2014.01.01. 11:19 Donika

Sokat gondolkodtam azon, mivel is lehetne a legjobban visszaemlékezni a 2013-as évre! Sok minden eszembe jutott, amit ha mind leírnék ide, akkor valószínűleg senki sem olvasná el ezt a bejegyzést, mert olyan hosszú lenne. Sok jó és rossz dolog történt ebben az évben. Voltak nagy port kavart események is bőven. Nem akarok ezekről beszélni, mert eddig is sok szó eset róluk különböző fórumokon, meg még fogunk is róluk hallani a következő évben.

Aztán hirtelen eszembe jutott valami, vagy inkább valaki!

Emlékeztek arra a bizonyos Fidesz székház „foglalásra”? És az ott lévő ellentüntetőkre?

Nekem konkrétan azaz idős hölgy ugrott be, aki más módját nem találva véleményének kifejtésére, nemes egyszerűséggel belekiabált a vakvilágba. Na erre aztán hamar le is csaptak a vicces kedvű netezők, még egy kis vicces videó is készült a dologból. Amit ma „teljesen véletlenül” meg is találtam.

(Donika)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr705717935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása