Facebook

Már megint gond van az uszodával, most éppen csőrepedés volt a Csepeli Strandon

2014.01.04. 14:34 csepelhirek

csepeli-fedett-uszoda-3_1388842355.jpg_960x717

Az alábbi közlemény jelent meg a csepel.hu-n:

Szombaton reggel két kisebb csőrepedés volt a Csepeli Strandfürdőben, melyek miatt ideiglenesen szüneteltetni kell az uszodai nyitva tartást. A technikai problémák megoldása várhatóan egy-két napig tart.

A két csőrepedés közül az egyik kijavítása még nem zavarta volna jelentősen a fürdőzők kiszolgálását, azonban a másik a medence mellett történt. Emiatt kell most várhatóan egy-két napra, ideiglenesen szüneteltetni a nyitva tartást.

A kellemetlenségek miatt elnézést kérünk, a hiba kijavításáról, az uszoda újbóli megnyitásáról értesíteni fogjuk a sportszerető közönséget.

Talán emlékeznek még rá, hogy a Fidesz rendes fedett uszoda építését ígérte a választási kampányban, de helyette inkább kamukonzultációval igyekezett alapot teremteni ahhoz, hogy kelljen megépíteniük. Végül az idei téli szezonra egy sátrat húztak fel a régi medence fölé, de már akkor is műszaki problémák miatt tolódott az átadás, mert összeomlott a sátor. Végül nagy nehezen kinyitották, de akkor meg az úszni vágyók panaszkodtak arra, hogy messze van az öltözőtől a medence. Most meg újabb műszaki probléma adódott. Eléggé sufnituning szaga van a dolognak.

 

(CSH)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr915732398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása