Facebook

Megbukott Németh Szilárd a Fideszben: csak a 98. helyre került a párt országos listáján

2014.02.13. 20:08 csepelhirek

nemethcsokkentes_1387130973_1392318361.jpg_608x353

Németh Szilárd mindössze a 98. helyet kapta a Fidesz országos listáján, ami szinte biztosan nem ér mandátumot a 2014-es országgyűlési választásokon. Bár Németh Szilárd nagy lelkesedéssel vetette bele magát a rezsiharcba, de teljesítménye nem győzte meg Orbán Viktort. Információink szerint a Fidesz erősen gondolkozik azon, hogy a Németh Szilárd által biztosan elvesztett áprilisi választások után polgármester jelöltként is mást indítana Csepelen.

 

 

Véglegesítette a Fidesz választmánya a párt országos listáját, amit közzé is tettek a fidesz.hu oldalon. Ebből kiderül, hogy Csepel Fideszes képviselőjelöltje csak a 98. helyre került az országos listán, ami szinte biztosan nem ér mandátumot a választásokon.

Németh Szilárd sokkal előkelőbb helyre számított a listán. Információnk szerint a nyáron még a 40-50. hely közötti pozíciót szánták neki, de az utóbbi hónapok botrányos szereplései után. Mindez azt jelzi, hogy Németh Szilárd elvesztette a Fidesz bizalmát. Ez lényegében egy beismerő vallomás – mondta egy forrásunk. Annak beismerése, hogy megbukott a párton belül. Mindebben szerepet játszhat az a tény is, hogy a Csepellel egy választókerületbe sorolt Soroksár Fideszes szervezete sem rajong Németh Szilárdért. Mint korábban megírtuk, a soroksári Fideszben nagyon erőteljes személyes ellentétek alakultak ki a helyben régóta tevékenykedő és népszerű alpolgármester, valamint a „felülről” a nyakukba ültetett ejtőernyős Orbán Gyöngyi között. A belső ellentét Németh Szilárd kampányára is kihatással van, hiszen a helyi Fideszben folyó harcok miatt nem marad erejük kampányolni, Németh Szilárd ráadásul nem szeret Soroksárra járni. A helyiek kifejezetten zokon vették, hogy a múlt heti sváb bálon Németh Szilárd meg sem jelent, mindössze egy levelet küldött maga helyett. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr515813243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.13. 20:20:10

"Információnk szerint a nyáron még a 40-50. hely közötti pozíciót szánták neki, de az utóbbi hónapok botrányos szereplései után."
Innen vmi kimaradt.
süti beállítások módosítása