Facebook

A pofátlanságnak is van határa

2014.03.02. 19:15 csepelhirek

n_meth-szil_rd-magyar-demokrata-c_mlap_1393784043.jpg_250x321

Mint az utóbbi napokban mindenki értesülhetett róla, Németh Szilárdék két kézzel szórják a csepeliek pénzét olyan célokra, melyeknek semmi köze Csepelhez. Építtettek csepeli pénzből MIÉP-es polgármesternek síremléket Pácinban (280 kilométerre Csepeltől!), de jutott 400 ezer forint a Petőfi Csarnokban megrendezett Csángó Bál költségeire. Most arról ne is beszéljünk, hogy 43 millió (!) forintot költöttek el saját szolgálati autóik megvásárlására. Közben persze a helyi civil szervezetek, helyi hagyományőrző egyesületek vagy nem kapnak támogatást, vagy csak ennél jóval kevesebbet. Arról nem is beszélve, hogy csepeli rászorulók örülnek a hónap végén pár ezer forintnak, amikor már nem tudnak élelmiszert vásárolni. Szó se róla, tényleg elzárták a pénzcsapokat Csepelen, csak épp' nem a megfelelő csapokat. 

Most azonban olyan levelet kaptunk, amin még sokat próbált politikafogyasztóként is megdöbbentünk. A csepeliek pénzét két kézzel szóró polgármester arról győzködi a szimpatizánsait, hogy ajánljanak fel egy keverőtárcsás mosógépet egy idős asszonynak.

Tisztelt Polgármester Úr!

Miért  nem a csepeli önkormányzat siet azonnal az idős asszony segítségére? Nem ez lenne egy helyi közösség vezetőjének a feladat? Esetleg a nagy költekezésben nem maradt tartalék a szociális célokra? És ha már nem maradt pénz, akkor miért nem a saját vagyonából segít az asszonynak?

Napi 52 ezer forintot keres, így megtehetné, hogy vásárol neki egy használt mosógépet 10 ezer forintért. 10 ezer forint! Ennyibe kerül egy használt mosógép. 

Íme a levél: 

From: Németh Szilárd [mailto:csepelifidesz@gmail.com
Sent: Wednesday, February 26, 2014 4:34 PM
To: fideszhirlevel
Subject: segítség kérése

 

Tisztelt Csepeliek!

Ezúttal a segítségüket szeretnénk kérni.

Egy rászoruló idős csepeli lakos azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy szüksége lenne egy használt, de jó állapotban lévő forgótárcsás mosógépre.

Ha Önnek van a fentieknek megfelelő, de feleslegessé vált mosógépe és szívesen adományozná a rászoruló csepeli lakos részére, akkor kérem, hogy Czibulyáné Szonday Szilvia szociális ügyekért felelős munkatársamat keresse az alábbi elérhetőségein:

Czibulyáné Szonday Szilvia
20/4711942
70/7771870

E-mail: czibulya.szilvia@fidesz.hu

Minden segítő szándákú felajánlást köszönünk.

Tisztelettel:

Németh Szilárd,

Csepel polgármestere

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr685840025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása