Facebook

Adófizetők pénzéből kampányol a Fidesz az Orbán rokonok hetilapjában?

2014.09.01. 06:00 csepelhirek

fot_15_1409400128.JPG_1632x1224

Mint emlékezhetünk rá nem oly’ régen történt, hogy a Metropol c. ingyenes napilapban egész oldalas hirdetés jelent meg, melyben a csepeli városvezetést fényezték. Azóta sem kaptunk rá választ, hogy ki fizette a milliós nagyságrendű összeget.

A Helyi Téma c. szintén ingyenes terjesztésű hetilap legutóbbi számában szintén fizetett hirdetés jelent meg Csepellel kapcsolatban. A hirdetés feladója itt sincs megadva, de mivel a „CSEPEL ÚJ UTAKON” logóval látták el, valamint önkormányzati beruházások vannak benne felsorolva, ezért egyértelmű, hogy az Önkormányzat adta fel. Információink szerint egy ilyen méretű, címlapon megjelenő hirdetés 100 ezer forintos nagyságrendű kiadást jelent. Hogy van az, hogy a CS.A, illetve cs monogrammal megjelent írások nagyfokú hasonlóságot mutatnak a kerület önkormányzati pártlapjával, a Csepeli Hírmondóval? Csak nem ide is Csarnai Attila, Fideszes bértollnok írogat?

Mégis hogy gondolják ezt a csepeli városvezetők? Önkormányzati pénzből kell kampányolni? Önkormányzati pénzből kell az Orbán rokonságába tartozó Vitézy klán tulajdonába tartozó hetilapot támogatni?

(csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr486650205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása