Facebook

Csepeli EB-sikerek tájékozódási búvárúszásban

2014.09.03. 16:01 csepelhirek

buvarok.jpg

Az idén idehaza, Gyékényesen megrendezett 23. tájékozódási búvárúszó Európa-bajnokságon nagyszerűen szerepeltek a Csepel Búvár Barakuda SE felnőtt versenyzői: három arany- két ezüst- és egy bronzérmet szereztek. Wágner Zsófia a felnőtt női válogatott tagjaként, Hatházi Katalin, Berekméri Dóra és Gurisatti Lilla társaságában állhatott a dobogó legfelső fokára. A csepeli Európa-bajnok mögött az orosz és ukrán versenyzők végzett a második és a harmadik helyen. A férfi válogatott tagjaként Dunszt Károly az ezüstérmes csapat tagja volt. A mieink csupán másodpercekkel maradtak le a győztes orosz válogatottól.

Az egyéni számokban a nők mezőnyében Wágner Zsófia két kilencedik és egy tizedik helyet szerzett, míg a férfiak között Dunszt Károly egy negyedik, két hatodik és egy hetedik helyezést ért el.

A felnőttek mellett a juniorok mezőnyében is szép sikeresk születtek: Német Roland a szlalom és a paralel versenyszámban Európa-bajnok, a csillag-gyakorlaton pedig bronzérmes lett, Láng Péter pedig az ötbójás versenyszámban végzett ezüstérmesként. A Csepel Búvár Barakuda SE junior versenyzői még egy hetedik, egy nyolcadik és egy kilencedik helyet is szereztek az egyéni számokban.

Gratulálunk nekik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr36665743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása