Facebook

Őszi cserjeültetés

2014.09.10. 18:16 csepelhirek

cserje.jpg

Az önkormányzat őszi cserjeültetési programjának keretében október elején lakcímenként (társasházanként) átlag 10 darab konténeres díszcserjét lehet igényelni, hasonlóan a tavaszi virágosítási akcióhoz. Mivel a növényadományok elsősorban a közterület szépítését szolgálják, arra kérik az igénylőket, hogy a cserjéket jól látható helyre, kertes házak esetén az ingatlan előtti járda és úttest közti zöldsávba, társasházak esetén pedig a be nem kerített előkertbe, a bejáratok melletti területre, a járda melletti zöldsávba ültessék.

A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. zöldterület-fenntartási osztálya által lebonyolított akció célja kettős: a környezet szépítése, zöldebbé tétele mellett a lakosságot is igyekszik érdekeltté, érintetté tenni közvetlen lakóhelyük környékének ápolásában. A növények elültetése és későbbi ápolása, locsolása, nyírása ugyanis az igénylők feladata, ehhez azonban a CSEVAK kertész szakemberei szívesen adnak tanácsokat mind a telepítést megelőzően, mind a gondozási időszakban.

A programban részt venni szándékozók a CSEVAK ügyfélszolgálati irodájának 1-es ablakánál kérhetnek jelentkezési lapot, illetve letölthetik azt innen és a www.varosgazda.eu weboldalról is. Társasházak esetében a közös képviselő jelentkezhet a lakóközösség nevében, kertes házaknál pedig az adott címen érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos.

A jelentkezési lapokat 2014. október 1-ig lehet benyújtani személyesen a CSEVAK ügyfélszolgálati irodáján
(Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.),
vagy e-mailben a viragoscsepelert@varosgazda.eu címen.

A növények átvételének időpontja és helyszíne:
2014. október 4. szombat 8-14 óra
Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.
1215 Budapest, Katona József u. 62-64. , a Kassai utca felőli dolgozói parkolóban

A növények átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

Bővebb információ és felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta zöldterületi asszisztens
Tel.: 277-7856, 30/698-5921
Email: erdeine.beata@varosgazda.eu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr526685139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása