Facebook

Új felnőtt és gyermek vérvételi labor Királyerdőben

2014.09.10. 07:06 csepelhirek

sztirendelo.jpg

2014. szeptember elsejétől felnőtt és gyermek vérvételi labor is működik a Szent István út 217-219. szám alatti orvosi rendelőben.

A vérvétel minden hétköznap reggel 7.00-9.00 között. Az új laborban valamennyi, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat laborjában megszokott vizsgálat elvégezhető, kivéve a terheléses vércukor-szint mérése. E vizsgálatok elvégzésére, valamint a székletminták és a mikrobiológiai minták leadására továbbra is csak a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat laborjában (Görgey Artúr tér 8.) van lehetőség.

Bővebb információt a vizsgálatokkal és a labor működésével kapcsolatban a 427-51-71-es telefonszámon (Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat titkársága) kaphatnak az érdeklődők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr306682595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása