Facebook

Amit szabad Borbélynak, nem szabad az ellenzéknek

2014.09.18. 07:30 csepelhirek

2014-09-06_fidesz_13_2_1410724884.jpg_1793x1344

Furcsa szabályok szerint kampányol a csepeli Fidesz, élén Borbély Lénárd polgármester-jelölttel. Azt már megszokhattuk az utóbbi években, hogy az adófizetők pénzén kiadott önkormányzati lapban (Csepeli Hírmondó) csak olyan írások jelennek meg, melyek az ellenzéket pocskondiázzák, többnyire minősíthetetlen stílusban. Az viszont újdonság, hogy a politikai szervezetek piacról való kitiltása rájuk nem vonatkozik. Az utóbbi hetekben nem egyszer előfordult már, hogy a bejárati ajtókat (nem a környékét, hanem magát az ajtót) is megszállták, valamint a piac belső udvarán is simán kampányolt Borbély Lénárd és csapata. Kitalálják, hogy melyik Fideszes alpolgármester kampányol a fényképen? Egy kis segítség: a csepel.info-t hivatalosan bejegyző, és részeben szerkesztő politikusról van szó.

Talán emlékeznek még rá, hogy mekkora hisztit vágott le a helyi Fidesz, amikor az egyik ellenzéki aktivista pártlogós dzsekibe merészelt bemenni a piacra reggelit venni magának. A biztonsági őrök kivezették, rendőrséggel fenyegettek, majd erre válaszul a jelen lévő ellenzéki aktivisták tüntetőleg végigsétáltak a piac területén. Akkor azt mondták, hogy a helyi ellenzékiek megszegik a szabályokat.

A fényképek tanúsága szerint a Fidesznek bármit lehet, nem szól rájuk a biztonsági szolgálat. 

(CSH)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr896698483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása