Facebook

Problémák vannak a csepeli panelfelúljítással?

2014.09.22. 08:48 csepelhirek

panel_1411224364.jpg_852x640

Érdekes információk birtokába jutott a Csepel Hírek a Csepel Déli Lakóközpont projekt keretében felújítás alatt álló panelházakkal kapcsolatban.

A projekt kezdettől fogva sok kritikát kapott, hiszen a teljes költségvetés (1,35 milliárd forint) kis részét fordítják csak konkrétan az épületek felújítására, ráadásul sokak szerint a beruházás keretében a Szent Imre téren felesleges rombolást végeznek.

Az utóbbi napokban az érintett 5 társasházból kaptunk jelzéseket arról, hogy a kivitelezést végző cég nem fizeti ki a munkavállalóit. Ennek köszönhető az is, hogy a kezdeti munkáslétszám a töredékére csökkent. Annyira nincs már pénze a kivitelezőnek, hogy az épületek egy részén nem tudják megcsinálni a színezést (ezért maradt fehért a homlokzat egy része), a munkásoknak pedig az érintett épületekben élők adnak ásványvizet, kávét, ebédet. 

A konfliktusok kezelése érdekében a hét közepén fórumot tart Borbély Lénárd, de az ott élők meglehetősen idegesek, így nem sok jóra számíthat a polgármester-jelölt úr.

(csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr326714897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása