Facebook

Tiszteletbeli székely címet adott át Kövér László Németh Szilárdnak

2015.03.04. 12:12 csepelhirek

t_szekely.JPG

Második alkalommal rendezték meg a Budapesti Székely Bált, a szombati esemény részvevőit Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Tarlós István főpolgármester köszöntötte - számol be az örömteli eseményről a távirati iroda.

A házelnök, a bál fővédnöke a Várkert bazárban tartott rendezvényen a Háromszéken közelmúltban történt medvetámadást idézte fel, és egy sajátos gondolatfutam eredményeképp kijelentette: "mindenkinek az életében mindig van egy kikerülhetetlen "sűrű", ami egyidejűleg vonz és nyomaszt, és mindig van olyan helyzet, amikor nincs hová futni." (?)

A rendezvényen a Háromszék Táncegyüttes Gábor Áron táncdrámával lépett fel. A bálon megjelent Schmitt Pál volt köztársasági elnök, aki a rendezvény díszvendége volt. Az ünnepség keretében tiszteletbeli székely címet adott át Kövér László és Szász Jenő Matl Péter kárpátaljai szobrászművésznek, aki a vereckei honfoglaláskori emlékmű alkotója. Szintén ezt a címet vehette át Farkas Ágnes volt válogatott kézilabdázó és Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr777239837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása