Facebook

Április 12-én 8-19 óra között a csepeli HÉV vonalán pótló autóbusz jár

2015.04.07. 14:41 csepelhirek

hev.jpg

Április 12-én, vasárnap 8:00-tól - 19:00-ig a HÉV nem közlekedik a Boráros tér és Csepel között, helyette hévpótló autóbusszal lehet utazni.

A HÉV helyett H7-es jelzéssel Boráros tér és Csepel végállomások között pótlóbusszal utazhatnak. Az autóbusz Boráros térnél a 23E járat felszállóhelyéről indul, majd a Soroksári út – Kvassay Jenő út – Weiss Manfréd út – Teller Ede út – Vermes Miklós utca – Szent Imre tér – Kossuth Lajos utca – Béla utca – II. Rákóczi Ferenc út útvonalat járja be.

Építkezési munkálatok miatt a csepeli végállomás irányába a hévpótló által járt korábbi útvonal megváltozott: a pótlóbusz Szent Imre térnél a Volánbusz-állomás mellett, valamint a Kiss János altábornagy utcánál lévő megállókban (a buszvégállomás mögött) áll meg. A hévvégállomásnál a II. Rákóczi Ferenc úton lehet a pótlóbuszra felszállni. Boráros tér felől a pótlóbusz érinti a Völgy utca elnevezésű megállóhelyet is. A hévpótló járaton kerékpár is szállítható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr687347596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása