Facebook

Tüntetés a csepeli óvodák összevonása ellen

2015.04.08. 13:08 csepelhirek

tuntetes.jpg

Április 14. (kedd) 17:30 Árpád u. 2.

"Számunkra a csepeli óvodák egyesítése az általuk meghatározott feltételekkel elfogadhatatlan. A jelenlegi csepeli óvodai rendszeren csak olyan változtatást fogadunk el, amelyben megalapozott szakmai érvekkel bizonyítható, hogy a csepeli gyerekek fejlődése zavartalan marad, nevelésük színvonala jobb lesz az eddiginél. Követeljük, hogy a szakmai egyeztetésbe a szülők képviselőivel együtt a városvezetők vonják be a megbecsült, magasan képzett, a gyerekeink által is szeretett óvónőket, óvodavezetőket!


Ne engedjük, hogy Csepel választott vezetői lenézzenek, becsapjanak minket, ne engedjük, hogy semmibe vegyék szavainkat, ne engedjük, hogy megfélemlítsék az évek, évtizedek óta áldozatosan dolgozó óvónőket, távozásra kényszerítsék a sikeres óvodavezetőket!

A csepeli gyerekek érdekében, ezen elvek alapján hívunk a tüntetésre mindenkit, akinek fontos gyerekeink fejlődése és mindnyájunk otthonának, Csepelnek a jövője.

Tisztelt csepeliek!
Találkozzunk 17:30-kor a Népművészeti-Kézműves Óvodánál (1215 Bp. Árpád u. 2., a Munkásotthonnal szemben), ahonnan végigvonulunk a csepeli Polgármesteri Hivatalig."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr297350326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása