Facebook

Németh Szilárd szerint aki a menekülteken segítene, valójában kormányt akar buktatni

2015.07.11. 16:57 csepelhirek

Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes elnöke szerint azokat, akik szerint mégse kéne kidobni a menekülteket az országból, nem a szeretet, hanem a politikai hatalom megszerzése vezeti.

Ezt a szlovákiai Martosi Szabadegyetemen adta elő, ahol beszélgetőpartnere a másik zseni, Nógrádi Györgybiztonságpolitikai szakértő” volt, aki megállapította, hogy a migráció fő oka, hogy “Észak-Afrikában eltávolították az Európa-barát diktátorokat, és most olyan demokráciák kerültek a helyükre, amelyek utálnak bennünket”.

Sajnos a “szakértő” azt már nem fejtette ki, hogy pontosan melyik észak-afrikai országokra gondol:

  • Egyiptomra, ahol egy éve a hadsereg vette át (vissza) a hatalmat;
  • vagy Líbiára, ahol a legendásan Európa-barát, és nagy Európa-barátságában egykor berlini diszkókat és angliai repülőjáratokat felrobbantó Kadhafi után éppen nincs számottevő kormány, ami bárkit is utálhatna;
  • vagy Tunéziára, ahol a kormánynak az égegyadta világon semmi baja nincs Európával, ellenben elég nagy gondokat okoznak neki a szélsőséges dzsihádista terroristák, akik ugyan valóban európaiakat támadnak, de ezt akár a kormány, akár a demokrácia rovására írni is erős lenne.

(444.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr997618348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása