Facebook

Abloncy Balázs lesz a KultúrFaló következő vendége Csepelen

2015.10.16. 13:00 csepelhirek

Második szezonjánál tart Csepelen a KultúrFaló nevű rendezvénysorozat. Sok ismert vendég járt már Csepelen, többek között Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Parti Nagy Lajos, Grecsó Krisztián, Nádas György, Mahó Andrea, Novák Péter, Szalóky Ági, Ráday Mihály, Kálloy Molnár Péter, Papp János.

A rendezvénysorozat idén is izgalmasnak ígérkezik, hiszen a szezon második vendége Ablonczy Balázs (történész) lesz. Ablonczy az MTA kutatója, a Párizsi Magyar Intézet volt vezetője. Fő kutatási területe a két világháború közötti időszak, legismertebb munkái Teleki Pál munkásságának a feldolgozásához kötődnek.

A beszélgetés moderátora a szokásoknak megfelelően  SZABÓ TIBOR BENJÁMIN (író, az Athenaeum Kiadó főszerkesztője) lesz, és természetesen a résztvevők most is tehetnek fel kérdéseket a vendégnek.

Mindenkit szeretettel várnak a rendezők a La Guna étteremben.

További információk a rendezvény facebook oldalán olvashatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr547973407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása