Facebook

Dübörög a Fideszes kultúra Csepelen

2017.01.09. 19:00 csepelhirek

Az elmúlt napok fejleményei is azt mutatják, hogy a Fideszes városvezetés fura módon gondolkozik. Az ittas vezetésért jogerősen elítélt csepeli polgármester arról papol az önkormányzat által szervezett Fideszes taggyűlésen (pardon, Újévi koncert volt a hivatalos neve), hogy most már itt az ideje, hogy visszaszerezzék a Munkásotthont, mert nem férnek már el a haverokkal a Ridegben (Királyerdei Művelődési Ház). Nem mellesleg pedig a koncert legfontosabb információjaként fontosnak tartották megjegyezni Ábel Attiláék, hogy "fuvolán közreműködött Németh Virág". Vagyis pestiesen szólva nyalják a feneként a bukott Németh Szilárdnak. Gratulálunk!

Ezzel szinte egy időben Wass Albert estet gründoltak a Nagy Imre AMK-ban. Most már hetedik éve bolondítják a csepelieket Wass Alberttel, pedig sem az író munkásságával, sem az emberi  minőségével nem méltó arra, hogy közpénzből méltassák.

Hát ilyen a Fideszes kultúra (pontosabban kulturálatlanság) Csepelen.

(csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7512111629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása