Facebook

Sokan elmentek az idei első ételosztásra Csepelen

2017.01.15. 18:44 csepelhirek

Tavaly nyár vége óta egy lelkes társaság havonta egyszer ételosztást tart Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc út 46. szám alatt. A csepeli és soroksári aktivisták részben saját forrásból, részben csepeli és soroksári vállalkozások és  magánszemélyek, valamint dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselőjének az adományaiból szervezi a rászorulók ellátását.

Az idei első ételosztásra ma délután került sor. Az ételosztásra már a 14 órás kezdés előtt is hosszú sorban vártak az emberek. Információink szerint a mai menü babgulyás, burgonyalángos és tea volt. A szokásoknak megfelelően most sem  csupán finom és tápláló ételt kaptak az arra igényt tartók, hanem a téli hideg elviseléséhez elengedhetetlen ruhákat is válogathattak maguknak. Jó látni, hogy ez a csapat nem csupán karácsony előtt próbálja nyugtatni a lelkiismeretét némi látszatadományozással, hanem rendszeresen, minden hónapban gondol azokra, akik szűkölködnek.

A következő ételosztás várható időpontja: 2017. február 12. További részletek az ételosztás facebook oldalán olvashatók (itt).

(csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6612128271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása