Facebook

Kézműves sajtok a csepeli piacon

2017.01.24. 09:29 csepelhirek

Az utóbbi években egyre népszerűbbek és keresettebbek a kézműves termékek, köztük a tejtermékek is. Aki evett már gumi állagú bolti sajtot - azt hiszem mindannyian jártunk már így -, az aláírhatja, hogy a hagyományos technológiával készített kézműves sajtoknak nincs párja. Ezen a héten pénteken, 7-15 óra között a Csepeli Vásárcsarnokban ismét elérhetők lesznek a Nárcisz birtok sajtjai. A manufaktúráról részletesebb információk ebben a videóban láthatók. Vásárolhatunk friss és érlelt sajtot, kecsekesajtot, juhsajtot, tehéntejből készült sajtot.

A manufaktúra tulajdonosai így vallanak filozófiájukról:

Elhivatottságunk, hogy a fűtől az asztalig biztosítsuk a legjobb minőséget. Ezt csak úgy tudjuk elérni, hogy a sajtmesterünk nevével ellátott sajtjaink csak és kizárólag ellenőrzött alapanyagokból és képzett eladókkal juttatjuk el a fogyasztóhoz. Sajtjaink nem tömegcikkek, nem kaphatóak  multikban és bolthálózatokban.

Mindenkit arra biztatunk, hogy a piacon mindig keresse a valódi kézműves termékeket. Ezek nem csak finomabbak és jobbak az ipari termékeknél, de ezzel még a kisvállalkozásokat is támogathatjuk.

(csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112149823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása