Facebook

Bár javult a helyzet, de még mindig szennyezett a levegő Csepelen, a járdák is rettentően csúsznak

2017.01.31. 10:52 csepelhirek

A szállópor szennyezettség most már hetek óta gondot okoz Csepelen, folyamatosan az egészségügyi határérték feletti értéket mutat a csepeli mérőállomás. Bár az utóbbi 1-2 napban jelentősen javult a helyzet, de még mindig magasnak számít, a mai mérési eredmények alapján Budapesten továbbra is a legmagasabb.

A Fővárosi Önkormányzat továbbra is a szmogriadó tájékoztatási fokozatát tartja életben, vagyis jelenleg nem korlátozzák a személygépjárművek közlekedését. Ettől függetlenül mindenkit arra biztatunk, hogy inkább a tömegközlekedési eszközöket válassza.

Egyben felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy óvatosan közlekedjen, mert a reggeli órákban lehullott ónos eső miatt igen csúszósak a járdák!

(csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr9912170958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása