Facebook

Hogyan készül a karácsonyra? (3. rész)

2013.12.14. 20:16 csepelhirek

forraltbor_1387048585.jpg_800x600

Egyre közeledik a karácsony, most hétvégén már a harmadik gyertyát gyújtottuk meg az adventi koszorún. Csepelieket kérdeztünk meg arról, hogy miként készülnek a karácsonyra és mit várnak az újévtől?

„Őszintén szólva még nem igazán vagyok még karácsonyi hangulatban. Mivel egyetemre járok, ezért az utóbbi hetekben zárhelyi zárthelyi hátán, lassan már nem is alszok. Szerencsére úgy néz ki, hogy minden gyakorlati jegyem meglesz, és az ünnepek után mehetek vizsgázni. Tálán lassan arra is lesz időm, hogy a haverokkal elmenjünk korizni, és igyunk egy forralt bort.

Az ösztöndíjam sajnos nem túl sok, így inkább csak néhány apróságot vásárolok majd a szüleimnek, a testvéremnek és a barátomnak. Az újévtől meg azt várom, hogy sikerül minden vizsgám. Ha minden jól megy, akkor jövő tavasszal befejezem az alapszakot. Arról sajnos még fogalmam sincs, hogy milyen feltételekkel tudok majd mesterszakra jelentkezni. Ha nem lesz államilag finanszírozott hely, akkor nem tudom folytatni az egyetemet, mert a szüleim tuti nem tudják kifizetni a tandíjat. Majd meglátjuk. Ha nem sikerül, akkor irány Anglia.”

(Z. E., 21 éves egyetemista lány)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr485692873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása