Facebook

Megjelent a hírKOMP decemberi száma

2013.12.14. 13:28 csepelhirek

hirkomp_1387022777.png_392x136

Az utóbbi napokban minden csepeli háztartásba eljutott a hírKOMP c. újság legfrissebb száma. A kiadvány részletesen foglalkozik a csepeli közbiztonság helyzetével, többek között beszámolnak a Szenteczky János és Ábel Attila közötti csörtéről, melyet a csepeli közbiztonság javításának kérdéskörében vívtak.

Ezt követően a lap közli Szabó Szabolcsnak (Együtt-PM), az ellenzéki összefogás képviselőjelöltjének a közleményét, amit a politika, nevezetesen az ún. „Új Csepeli Konzultáció” iskolákba történő bevitele ellen tiltakozva adott ki. Az ellenzéki pártok a Németh Szilárd féle felesleges és értelmetlen konzultáció karikatúrájaként „saját” konzultációs kérdés is feltesznek a lapban: „Egyetért Ön azzal, hogy Németh Szilárd Önt hülyének nézi, és álkérdésekkel próbálja megszerezni az Ön adatait az Ön pénzéből?”

A lap foglalkozik a csepeli panelfelújítás utóbbi években történt lelassulásával, a marketingszöveggel szemben növekvő rezsiköltségekkel, a csepeli hajléktalanok helyzetének tarthatatlanságával, a helyi sportélet ellehetetlenítésével, a Fidesz által 2010-ben ígért fedett uszoda helyett épített sátras medence hiányosságaival.

A kiadvány részletesen foglalkozik a budapesti ingyenes kerékpárkölcsönző rendszer kerékpárjait gyártó Csepel Kerékpárgyártó Zrt-vel. Végül pedig interjút közöl a Munkásotthon új vezetőjével, Darvasi Ilonával.

(CSH)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr425690820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása