Facebook

A sajtófőnök is felállt a magyar birkózó szövetségnél

2015.02.04. 18:44 csepelhirek

11.jpg

Szekeres István 44 éve tudósított birkózóeseményekről, ám az új vezetéssel nem tudta volna megtalálni a hangot, ezért felmondott.

"Az új vezetőkkel képtelen lennék együtt dolgozni, amiért olyan gyalázatos módon manipulálták a tisztújító közgyűlést."

Aki nem tudná, több mint tíz olyan egyesület nevében, amelyik Hegedüs Csaba pártján állt, nem a birkózás képviselője, hanem a település polgármestere szavazott

– indokolja Facebookon közzétett posztjában Szekeres István, hogy miért bontotta fel 2015. február elsejei hatállyal a Magyar Birkózó Szövetséggel fennállt sajtófőnöki szerződését. Szekeres a kezdetektől lojális volt Hegedüs Csabához, a sportági szövetség eddigi elnökéhez. Hozzá hasonlóan Lázár János alelnök és Gáspár Tamás igazgató is távozott korábban, a szövetség pedig új elnökséget kapott.

A sportágat negyvennégy év után otthagyó Szekeres István azt követően távozott, hogy január 30-án, pénteken a Magyar Birkózó Szövetség tisztújító közgyűlésén az 1992 óta regnáló Hegedüs Csaba helyett Németh Szilárdot, a Fidesz rezsibiztosát választották elnökké.

(vs.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr77141521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása