Facebook

​Liftet építettek egy 20 centis lépcsőfok mellé Budán EU-pénzből

2015.03.19. 15:35 csepelhirek

lift.jpg

A 20 centis lift leverte a 40 centis kilátót, magyaré maradt a világrekord a "legértelmetlenebb hülyeség EU-pénzből" kategóriában. A B32 Galériában egy darab arasznyi lépcsőfok mellé 1,66 millió forintos mozgássérült-liftet építettek.

Uniós támogatásból újította fel és bővítette ki a XI. kerületi önkormányzat a Bartók Béla úti B32 galériát. Ami könnyen válhat az EU-szkeptikusok kultikus helyévé. A rámpával is könnyen áthidalható lépcső mellé ugyanis liftet építettek. Bodrogkeresztúr eddig nagyra volt azzal, hogy más pénzéből 40 centiméter magas kilátót csináltak. Most vége az örömnek, ennek a liftnek jár a világhírnév. A legkirályabb az a kamuszöveg volt, amivel a kerületi sajtós egy kérdésére reagált:

a lift uniós előírás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr907284005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása