Facebook

Sem a műszaki, sem a jogi határzár nem működik

2015.09.23. 11:36 csepelhirek

szabo_szabolcs_1.jpg

Sem a műszaki, sem a jogi határzár nem működik - mondta Szabó Szabolcs, az Együtt - a Korszakváltók Pártja politikusa keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

A független képviselő úgy fogalmazott: a kerítést meg lehet kerülni, ráadásul azzal önmagunkat zárjuk körbe. A határokat meg kell védeni, de ennek során a jogszabályokat be kell tartani - jelentette ki.  Hangsúlyozta: a honvédség egészen eddig törvényi felhatalmazás nélkül vett részt a határőrizetben.

A politikus "bornírtnak" és értelmetlennek nevezte a kedden elfogadott országgyűlési határozati javaslatot, amelyik "az unió fenékbe billentéséről szólt".

Saját javaslataikat sorolva azt mondta, humánus, emberséges módon kell bánni a menekültekkel, megfelelő határőrizeti szerveket kell felállítani, megfelelően tájékoztatni kell a lakosságot, arányosan kell szétosztani az EU területére érkező menekülteket, az uniónak és Magyarországnak pedig át kell gondolnia a bevándorlási politikáját.

Budapest, 2015. szeptember 22., kedd (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr957811344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása