Facebook

Németh Szilárd kiosztott mindenkit, aki baloldali

2015.10.04. 19:45 csepelhirek

baloldal.jpg

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnap sajtótájékoztatót tartott a menekültügyről. Újdonság nem hangzott el az eseményen, a baloldal viszont még a fideszes eseményeken is ritkán kap ennyi szidalmat.

A fontosabb mondatok az MTI amúgy terjedelmes tudósítása alapján:

  • Felelőtlen és veszélyes bevándorláspolitikai nyilatkozatokat tesznek magyarországi és nemzetközi baloldali politikusok.
  • Vannak olyan baloldali politikusok, például az osztrák kancellár, a horvát és a román miniszterelnök, akik felváltva vagy egymást erősítve folyamatosan támadják Magyarországot a bevándorláspolitikája miatt. 
  • Más baloldaliak is folyamatosan arról beszélnek, hogy az Európát sújtó kontrollálatlan bevándorlási hullám nem probléma.
  • A baloldali nyilatkozatok meghívólevelet adnak azoknak, akik azt fontolgatják, hogy gazdasági okokból elhagyják saját országukat és az európai szociális hálót veszik igénybe. 
  • A hazai baloldal sem különb a Deákné vásznánál, ők is hasonlóan támadják a magyar bevándorláspolitikát. 
  • Ha Gyurcsány, Bajnai vagy Mesterházy lenne hatalmon, Magyarország mostanra összeroppant volna a migrációs nyomás alatt, mint Horvátország.
  • Sokadszorra kérik mind a magyarországi, mind a nemzetközi baloldali politikusokat, hogy  hagyjanak fel a Szocialista Internacionálé politikájának hirdetésével és inkább Magyarország és Európa érdekét szolgálják.

Miután Németh verbálisan lebirkózta a baloldalt, a Magyar Birkózó Szövetség elnökeként is megnyilvánult. Azt mondta, hogy természetesen támogatja, hogy 800 millió forintos sportcélú támogatás átcsoportosításáról döntött a kormány. Hiszen ahogy eddig, úgy a jövőben is támogatni fog "minden egyes fillért, ami a sportra megy". Németh Szilárd azt mondta: nem tudja, hogy pontosan mely sportágakra fordítják ezt az összeget, de reméli, hogy a birkózók is hamarosan kapnak pénzt.

(index.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr407891038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása