Facebook

Házi őrizetbe került a Csepelen lövöldöző rendőr

2017.02.05. 14:06 csepelhirek

Több mint két hónapja, 2016. december 1-jén történt, hogy egy erősen ittas rendőrtiszt lövöldözött egy csepeli társasházban. A társasházat kezelő cég alkalmazottjával keveredett vitába a lépcsőházban folyó munkálatokhoz kapcsolódó zaj miatt, majd előbb a mennyezetbe lőtt, később pedig célzott lövést adott le a férfira. A szomszédok akkor arról számoltak be, hogy nem először fordult elő, hogy botrányt okozott az alosztályvezető rendőr a társasházban. A mostani esetben valószínűleg a magánéleti válsága is szerepet játszott, ugyanis most vált el a feleségétől, és a gyerekek láthatásával is problémák adódtak. Szerencsére személyi sérülés nem történt, a rendőrt pedig előzetes letartóztatásba helyezték. A lövöldöző rendőr szolgálati jogviszonya is azonnal megszűnt.

Az azóta már exrendőrré avanzsált lövöldözőt azóta kiengedték a hűvösről, és jelenleg házi őrizetben várja az eljárás végét. Szerencsére a részeges lövöldözőt nem a csepeli lakásában helyezték házi őrizetben. A Blikk megkérdezte a társasházban dolgozókat és lakókat is. Az újságnak így nyilatkozott a társasház kezelőjének egyik alkalmazottja

„Azóta szerencsére nem is láttuk őt. Tudjuk, hogy házi őrizetben van, azonban az biztos, hogy nem ide hozták vissza. Szerintem ez teljesen érthető a mi szemszögünkből nézve”

A lakók sem látták azóta Rolandot. Az egyik lakó úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy konkrét részleteket nem tudnak, de nem várják vissza a lakótársat:

„Ha a holmijaiért vissza is hozták volna pár percre, azt sem láttuk, semmit nem tudunk róla. A történtek után mondjuk nem is annyira várjuk vissza. Aki egy ekkora botrányt képes rendezni, kiszámíthatatlan, mikor gőzöl be újra. Nem tudom, hogy a bíróság szándékosan helyezte-e más helyre, vagy ő szégyellte magát annyira, hogy nem akart ide visszajönni”

(Blikk, hirado.hu, csh)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4512184350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása