Facebook

Hogyan készül a karácsonyra? (4. rész)

2013.12.19. 12:05 csepelhirek

sopron_1387444005.jpg_1000x667

Egyre közeledik a karácsony, most hétvégén már a harmadik gyertyát gyújtottuk meg az adventi koszorún. Csepelieket kérdeztünk meg arról, hogy miként készülnek a karácsonyra és mit várnak az újévtől?

Karácsonykor mindig elutazunk valahova a feleségemmel, mert egyikünknek sincs kedve a kevés szabadidőnkben fáradtságos karácsonyi előkészületekkel foglalkozni. Egy szállodában minden kérésünket teljesítik, és még a karácsonyi vacsorát sem a feleségemnek kell elkészíteni. Idén Sopronban fogjuk tölteni az ünnepeket, majd csak az újévben jövünk majd haza Csepelre.

A következő évtől azt várom, hogy a vállalkozásunk kicsit több megrendelést kap majd, mert az idén harmadával visszaesett a forgalmunk. Sajnos ennek hatására két alkalmazottunktól is meg kellett válnunk, mert nem tudtuk kigazdálkodni a munkabérüket. Remélem, hogy rövidesen újra felfut a cég, és vissza tudjuk venni őket.

(V.L., vállalkozó)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr155699181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása