Facebook

Tisztújító közgyűlést tartott a Szolidaritás

2014.09.09. 10:14 csepelhirek

szoli.jpg

A Magyar Szolidaritás Mozgalom tisztújító közgyűlésén módosította alapszabályát, megválasztotta új elnökségét és új együttműködési megállapodást fogadott el az Együtt – a Korszakváltók Pártjával.

A tisztújító közgyűlésen a szavazásra jogosultak 2/3-a társadalmi elnöknek választotta meg Kónya Pétert, Székely Sándort pedig ügyvezető elnöknek. A szervezet közgyűlése megválasztotta új elnökségét is, amelynek tagjai: Bódi Beáta Ágnes, Nagy Ágnes Dorka, Szabó Szabolcs (Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője), Cseke Gyula (a baloldali összefogás képviselőjelöltje Tatabánya 3 sz. választási kerületében) és Dávid János. Regionális elnökségi tagok : Huszti Andrea, dr. Kiss Róbert (a baloldali összefogás polgármester-jelöltje Budapest VI. Kerületében), Rácz László, Dr. Sértő-Radics István (Uszka polgármestere). Az etikai bizottság elnöke Horváth Zoltán lett.

A radikálisabban demokrata politizálás iránt nyitott Szolidaritás emellett megerősítette együttműködését az Együtt- a Korszakváltók Pártjával, hangsúlyozva, hogy a két szervezet számára legfontosabb stratégiai feladat az őszi önkormányzati választásokon a lehető legjobb szereplés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr246682573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása